Неділя, 19.05.2024, 06:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Ракошинська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Вересень » 7 » День Знань(фоторепортаж)
14:01
День Знань(фоторепортаж)

       

    Свято Першого дзвоника завжди було особливою подією як для учнів, їхніх батьків, так і для вчителів. Саме першого вересня починається навчальний рік в школах. Хтось переступає поріг школи вперше цього дня, для когось навчальний рік вже випускний. Однак всі учні назавжди запам’ятають шкільні дні, наповнені і веселощами, і важким навчанням.

Першого вересня в Ракошинській ЗОШ І–ІІІ ступенів пройшло веселе свято Першого дзвоника. Усміхнені і радісні, цього дня з квітками в руках йшли до школи її старі знайомі – школярі. Поспішали на своє перше Свято знань і схвильовані першокласники. Маленькі і нерішучі, вони урочисто увійшли на лінійку у супроводі своїх перших шкільних мам – Тягур Світлани Василівни та Молнар Іболі Арпадівни.
Традиційно свято почалося привітанням директора школи Когут мирослави Миколаївни.
На святі були присутні і почесні гості: Клюса М.М., начальник управління соціального захисту населення, Коштура В.О, сільський голова, Когутич М.І., завідуюча ДЗН та Кельман Д.І. , які привітали усіх школярів  з початком нового навчального року, побажали успіхів у навчанні, а першокласників привітали пам’ятними подарунками.


Наймолодші учні, в свою чергу, здивували всіх виразним читанням віршів про те, як вони готувалися до цього свята.

Багато сюрпризів чекало на школірів цього святкового дня: до них в гості прийшла і кумедна Баба Яга з своїм серйозним другом Котигорошком , і дві кішечки-пустунки Лінуська і Мурка. Маленьких першокласників привітали і їх старші друзі - випускники, які дали їм настанови та поради та подарували малечі повітряні кульки синіх та жовтих кольорів. Класні мами першачків здивували їх райдужними клубочками знань, які розмотали на лінійці та побажали своїм маленьким діткам щасливої дороги в веселій та цікавій Країні знань.

Найстарші учні школи підготували для всіх учасників свята флеш-моб - на якому розгорнули 100 метрову стрічку єдності та закликали всіх присутніх молитися за мир та єдність нашої україни.

Незчулися як і пролетів час святкової лінійки і веселий Перший дзвінок оголосив про початок нового навчального року, а учні 1-А класу - Мейсар Едуард та Чорней Іванка продзвонили усім на перший урок.


Шкільне подвір’я опустіло. Натомість ожили шкільні коридори, наповнились дзвінким сміхом і радісними посмішками.

Переглядів: 405 | Додав: Vlad | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz