Неділя, 19.05.2024, 07:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Ракошинська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Лютий » 16 » На крилах любові...
14:37
На крилах любові...

    З кожним роком у нашому житті з’являється все більше нового, зокрема приходять до нас і нові свята. Зовсім нещодавно до нас прийшла нова традиція — святкувати День Святого Валентина, День усіх закоханих. Ставлення до нових свят так само різноманітне, як і ставлення людей до нового взагалі. Комусь не подобаються такі зміни, дехто вважає цей день вигаданим, штучним святом, хтось навпаки — з цікавістю ставиться до всього незвичного і сприймає цей день як можливість висловити свої почуття, зробити комусь сюрприз, подарувати маленький подарунок на знак симпатії.

    Святкування Дня Святого Валентина вже давно стало хорошою традицією. З року в рік учні з нетерпінням чекають це чудове свято, адже воно є прекрасною нагодою приділити близьким більше уваги та  висловити свої почуття. Цього року День закоханих у, у стінах нашої школи , відзначався 13 лютого, але підготовка до цього свята розпочалася набагато раніше.

    Ще з самого ранку в школі працювала "Таємна пошта", за допомогою якої кожен учень зміг відправити таємну валентинку . Про святковий та романтичний настрій подбали учні 7-х класів, на чолі з своїми класними керівниками, які запросили всіх на чудове свято: "На крилах любові."

 

   Однією з родзинок цього дня стала акція "Таємний Валентин", якої з нетерпянням чекали всі школярі. Акція полягала в тому, що  всі бажаючі хлопці та дівчата  писали на шматочках паперу свої імена та складали у великі ящики. Потім, незадовго до свята, кожен учасник акції витягував ім"я учасника протилежної статі та готував йому подарунок. У день свята до школи завітав справжнісінький Купідон, який дарував ці подарунки учаникам акції.

 

  Отже, незважаючи на ставлення людей до різноманітних нововведень, День усіх закоханих може стати прекрасною нагодою приділити близьким більше уваги, висловити свої почуття. У середині лютого, коли всі так втомилися від зими, це свято допомагає створити справжній весняний настрій, а можливо, і наблизити прихід довгоочікуваної весни…


 

 

 
Переглядів: 377 | Додав: Vlad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz