Неділя, 19.05.2024, 08:01
Вітаю Вас Гість | RSS

Ракошинська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Грудень » 22 » «Ой хто, хто Миколая любить»
00:14
«Ой хто, хто Миколая любить»

Майже цілий рік усі ми – й дорослі, й малеча з нетерпінням очікуємо зимові свята, які несуть із собою веселощі, розваги, співи та танці, театралізовані та лялькові дійства, знайомлять нас із культурою українського народу. Свято Миколая Чудотворця, яке ми відзначаємо 19 грудня, це символ доброти, любов і тепла. В цей день малеча за добрі справи отримує подарунки від Миколая, а дорослі чекають здійснення усіх мрій та задумів.

18 грудня  в нашій школі  відбулося свято «Завітай до мене, Миколаю» для учнів початкової школи, яке підготувала  класний керівник 6-Б класу Товт Мирослава Михайлівна разом з своїми вихованцями.

Цілий рік всі учні школи готувалися до цього свята :намагалися добре вчитися, поважати старших, допомагати батькам.

Розпочалося свято з величальних пісень до Святого Миколая, які так радісно і дзвінко співали учні . Казкове дійство продовжилося зустріччю з відомими казковими героями Циганкою, Веселуном і Боркутуном, Ангелами.  Вони і запросили всіх присутніх у залі поринути у чудовий світ чародійства. Та в найбільшому захваті були школярі, коли побачили сивобородого дідуся, на якого так з нетерпінням  чекають щороку. Святий Миколай, роль якого виконував Брижак Василь, учень 6-Б класу,  бажав  дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого,ніколи  не сваритися.

Ще довго лунала пісня «Ой хто, хто Миколая любить», веселий сміх щасливої малечі. Діти дякували Миколаю за подарунки, на обличчях з’явилися щасливі усмішки, дитяча радість. Герої цього святкового дійства переконали дітей бути добрими та слухняними. Свято вийшло  цікаве, веселе і дуже значиме для дітей. Глядачі отримали масу позитивних емоцій та гарного настрою від святкового дійства.

Напередодні новорічних свят ми живемо в передчутті дива та віримо, що мрії збуваються. Мрійниками  в цей час становляться не тільки діти, але й дорослі. Цьогорічні свята стали довгоочікуванні, як ніколи. Адже наше сьогодення дуже потребує позитивних новин, оптимістичних вражень та сподівань на краще. Нехай Святий Миколай принесе у кожну родину мир, щастя, злагоду, тепло і любов. Наслідуймо добро і вчинки Святого Миколая. Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення і Любові до ближніх. Зі світлим святом зимової казки!

Переглядів: 348 | Додав: Vlad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz