Неділя, 19.05.2024, 01:17
Вітаю Вас Гість | RSS

Ракошинська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Травень » 4 » Шлях до майбутнього - правильний вибір професії
10:19
Шлях до майбутнього - правильний вибір професії

 

 

З раннього дитинства кожна людина мріє про майбутнє. Ким бути, куди піти вчитися, щоб правильно обрати професію, та той шлях який дасть в майбутньому позитивний результат.

Саме на ці та багато інших запитань дають відповіді такі заходи як Ярмарок професій. Це хороший шанс для молоді зважено обрати професію, реалізувати свою мрію та втілити її в реальність.

P4280045«Ким бути? Яку професію обрати?» - з такою назвою Мукачівський районний центр зайнятості 28 квітня 2014 року в приміщенні Ракошинської ЗОШ I-III ступенів провів Ярмарок професій для випускників. Тут були присутні близько 200 учнів Зняцівської, Бобовищанської, Кальницької, Ракошинської, Лохівської ЗОШ I-III ступенів, Ракошинської та Копиновецької ЗОШ І-ІІ ступенів, представники районного відділу освіти, Закарпатського обласного центру зайнятості та органів місцевого самоврядування.

На Ярмарку професій були представники 3 навчальних закладів м. Мукачева: Мукачівський центр професійно-технічної освіти, Мукачівський професійний аграрний ліцей ім. М. Данканича, Мукачівський аграрний коледж, які P4280053розповіли про можливості здобуття професійної освіти в навчальних закладах, про умови навчання та цікаву організацію студентського дозвілля. Юнаки та дівчата ознайомилися із стендами, банерами навчальних закладів, відеосюжетами про хід навчально-виховного процесу, а також виставкою виробів та продукції.

Були представлені такі професії як: маляр-штукатур, електрозварник, слюсар з ремонту автомобілів, кухар, кондитер, швачка, продавець продовольчих та непродовольчих товарів, столяр-будівельний, паркетник, електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування, водій автотранспортних засобів (категорія «С»), тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва (категорія «А», «В», «С») та інші.

Представники роботодавців Ракошинське споживче товариство, СТОВ «Клячанівське» та Ракошинська філія СТОВ ім. Шевченка презентували свої підприємства, розповіли про умови та режими роботи, перспективи розвитку, про затребувані робітничі професії на підприємствах. Роботодавці акцентували увагу на значну потребу висококваліфікованих працівників в агропромисловому секторі.

Спеціалісти Мукачівського районного центру зайнятості ознайомили присутніх з переліком послуг центру зайнятості, з описами професій. Усі присутні отримали інформаційні матеріали.

Ярмарок професій справив на присутніх надзвичайне враження. Проведення таких заходів - хороший шанс для молоді обрати професію, актуальну на ринку праці, реалізувати свої творчі та професійні здібності.

 
 
 

 

Переглядів: 1027 | Додав: Vlad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz