Неділя, 19.05.2024, 10:35
Вітаю Вас Гість | RSS

Ракошинська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Березень » 4 » Творчий портрет вчителя
22:49
Творчий портрет вчителя

 

На сучасному етапі розвитку галузь освіти переживає чимало трансформацій, зумовлених як внутрішніми так і зовнішніми чинниками. Головним реалізатором цілей і завдань освіти залишається власне учитель, а відтак модернізація освіти вимагає безперервного підвищення професійного розвитку особистості педагога. За таких умов необхідною ланкою переходу від теорії до практики є діяльність районного методичного кабінету, що передбачає створення єдиної системи роботи з кадрами (неперервна додаткова освіта вчителя, вчасне ознайомлення та апробація інновацій, атестація педагогічних працівників), оскільки саме вона дозволяє вчителю зосередитися на педагогічній діяльності і взаємодії з учнем.

В лютому на Мукачівщині методистами РМК на чолі із Г.І. Диганич, завідувачем РМК, проведено місячник методичної роботи «Підвищення компетентності вчителя – ключ до якісної освіти», в рамках місячника членами атестаційної комісії здійснювалося вивчення педагогічної діяльності осіб, які атестуються атестаційною комісією ІІ рівня на присвоєння кваліфікаційних категорії та встановлення педагогічних звань.

Підсумком проведення місячника методичної роботи став традиційний вже Тиждень педагогічної майстерності «Творчий портрет вчителя».

У рамках Тижня на базі Зняцівської, Кольчинської, Ракошинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Івановецької та Лалівської ЗОШ І-ІІ ступенів відбулася презентація власного досвіду педагогів, що атестуються атестаційною комісією ІІ рівня на відповідність раніше присвоєним кваліфікаційним категоріям та педагогічним званням. На власний розсуд педагоги обирали форму представлення власного досвіду, вона вражала різноманітністю форм, глибиною змісту та практичною значимістю. У програмі Тижня педагогічної майстерності були і майстер-класи, і презентації, і відеоряди, і навіть власні блоги, проведено також моніторинг використання інформаційно-комунікаційних технологій та цифрових освітніх ресурсів вчителями, що атестуються атестаційною комісією другого рівня.

Стаття взята з сайту 

Відділу освіти Мукачівського району

Переглядів: 392 | Додав: Vlad | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz