Неділя, 19.05.2024, 09:07
Вітаю Вас Гість | RSS

Ракошинська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Грудень » 14 » Урок мужності "Малі олімпійські ігри"
17:53
Урок мужності "Малі олімпійські ігри"

    З метою знайомства учнів зі спортсменами Закарпаття, що стали чемпіонами та призерами світових та європейських першостей, пробудженням в дітях бажання займатися фізичною культурою і спортом; розвитку інтересу до спорту, здорового способу життя; виховання почуття патріотизму, гордість за спортсменів-земляків, любов до малої батьківщини; пропагування заняття спортом та фізичною культурою, фізичний розвиток школярів в нашій школі відбувся незвичний урок мужності - "Малі олімпійські ігри" .

Учням школи випала унікальна нагода наживо поспілкуватися з людьми, для яких спорт є невід`ємною частиною їх життя. В гості до школярів завітали представники Закарпатського обласного відділення Національного Олімпійського Комітету України, а саме :

Захаров Юрій Олексійович - презставник НОК України;

Будкевич Геннадій Борисович - представник обласного відділенняНОК України, заслужений тренер України;

Пузанов Констянтин - майстер спорту міжнародного класу, член національної збірної команли України з легкої атлетики, кандидат на участь в Олімпійських іграх 2016 року.

Пузанов Ігор - майстер спорту України, переможець Кубку Європи зі спортивної хотьби на 10 км серед юніорів.

Орос Роберт - майстер спорту, тренер Мукачівського шахового клубу.

Зустріч відбулася в приміщенні актової зали Ракошинської ЗОШ І-ІІІ ст.. Глядачами й одночасно учасниками дискусії стали учні 5-11 класів.

Своїми спогадами, планами на майбутнє поділилися секретар обласного відділення НОК України Юрій Захаров, кандидат у Олімпійську збірну України з легкої атлетики майстер спорту міжнародного класу Костянтин Пузанов та його брат Ігор, тренер Мукачівського шахового клубу майстер спорту FIDE Роберт Орос.

Кращі учасники заходу отримали подарунки та призи від обласного відділення НОК України.

В рамках Всеукраїнської акції Національного олімпійського комітету «Олімпійська книга» бібліотека загальноосвітньої школи поповнилась літературою на олімпійську тематику, яку надало обласне відділення НОК.

Не часто школярам випадає нагода поспілкуватися з Чемпіонами світу і Європи. Наші прославлені спортсмени-земляки радо спілкувалися з молоддю. Тому учні не тільки уважно слухали захоплюючі історії зі спортивного життя та змагань , а й активно ставили різноманітні запитання, традиційні й філософські. У залі не залишилося байдужих до зустрічі, яка, на жаль, завершилась швидко. Сподіваємося, що спілкування з видатними спортсменами нашого краю стане доброю традицією у нашій школі.

Переглядів: 417 | Додав: Vlad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz