Неділя, 19.05.2024, 07:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Ракошинська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Жовтень » 5 » Відзначення Дня учителя в нашій школі
12:09
Відзначення Дня учителя в нашій школі

    

    Осінь. Різнобарвна, розмаїта. Спочатку вона пишна, золота й сонячна, а потім сумна, дощова, холодна. Перші дня жовтня дарують нам тепле і радісне свято - День учителя. Учитель…    Одна з найважливіших професій на Землі. Вона – для обраних. Адже вчитель щодня стоїть перед прицілом сотень допитливих дитячих оченят і веде  дітвору на вищі сходинки пізнання. До вчителя йдуть зі своїми болями і радощами, черпають сили для підкорення нових висот, бо він заглядає у минуле, живе у    сьогоденні, прокладає місток у майбутнє. Яке ж серце потрібно мати вчителеві, щоб рік у рік щоденно віддавати його учням, і якою має бути любов, до дітей у його добрій, терпеливій нестаріючій душі.

День учителя завжди проходить в нашій школі по-особливому. Із самого ранку в кожному класі панує особлива святкова атмосфера, в коридорах гамірно, всі посміхаються, всі святково вдягнуті, у всіх чудовий настрій.

За шкільною традицією  День вчителя - ще й день учнівського самоврядування, тому уроки в школі проводять старшокласники. Цього дня вони спробували себе в ролі і викладачів, і вихователів.

                                               

                                               
Напередодні свята у школі проходила виставка листівок до Дня вчителя та квіткових композицій.

                                                  

                                                  
А одинадцятикласники ще з вечора готували сюрприз для всього педагогічного колективу: вони прикрасили школу різнокольоровими кульками та плакатами з віршованими привітаннями.

                                                   

От і настав довгоочікуваний день... З самого ранку всі школярі, на чолі з випускниками , чекали вчителів, щоб привітати їх із святом та подарувати їм символ ніжності, чистоти та вірності - ромашки. Також кожному вчителю було запропоновано "обрати" собі побажання, яке містилося в повітряній кульці.

А тим часом йшли останні приготування до святкового концерту, який розпочався відразу після закінчення уроків. Всі учасники концерту дуже хвилювалися, адже хотіли порадувати вчителів у такий прекрасний день.

І от, нарешті, пролунав дзвінок з останнього уроку. Вчителі зайняли свої місця в залі, і свято почалося. Пропонуємо вашій увазі фоторепортаж з свята:

 

 

Переглядів: 1060 | Додав: Vlad | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz