Неділя, 19.05.2024, 07:37
Вітаю Вас Гість | RSS

Ракошинська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Жовтень » 6 » ВІТАЄМО З ДНЕМ УЧИТЕЛЯ!
14:03
ВІТАЄМО З ДНЕМ УЧИТЕЛЯ!
 
Щорічно в першу неділю жовтня в більш ніж 100 країнах світу відзначається одне з  найпотрібніших свят – День учителя. Це свято для всіх вчителів та працівників сфери освіти – день, в який проголошуються роль та заслуги вчителів в процесі якісної освіти на всіх рівнях, а також їх неоцінний внесок в розвиток суспільства.

   Коли настає День Вчителя, в школах панує атмосфера свята і пожвавлення. Школярі вітають своїх улюблених вчителів. Проте найголовніший подарунок у цей день - це вираз подяки та безмірної поваги до такої нелегкої, але так потрібної вчительської праці.
   Цього року учні Ракошинської ЗОШ І-ІІІ ст. вирішили підійти до привітання своїх вчителів креативно. Одинадцятикласники вже з самого ранку чекали своїх наставників біля входу до школи, адже на вчителів чекав сюрприз! Кожен працівник освіти зміг отримати маленький знак уваги - троянду з рук випускників, та персональне побажання, яке потрібно було дістати з повітряної кульки. Учні середньої ланки підготували святкову виставку квіткових композицій та вітальних стінгазет під назвою "Тобі, мій любий вчителю..."
    Цього дня старшокласники мали змогу спробувати себе у ролі вчителів, адже було проведено День самоврядування.
З нагоди свята учні підготували святковий концерт на якому подякували своїм наставникам за
за недоспані ночі, за благородний труд, за знання. Адже вчитель розум, серце, душу, здоров"я впродовж усіх років віддає своїм учням. Як мама, проводжаючи дітей в дорогу, віддає з рушником частину свого серця, щоб зігрівало воно на життєвих перехрестях, так вчитель передає зчастиною серця знання. На концерт були також запрошені вчителі-пенсіонери. Кожному вчителю учні подарували пісню, а також медаль "Переможцю певної номінації"
Робочий день у школі закінчився щирими побажанями:
Хай буде здоров"я міцне, як граніт,
І з ними вам прожити не менше ста літ,
Хай горе обходить вас стороною,
А щастя приходить і ллється рікою,
Ми вдячні вам за ті  усі знання!
Життя хай радує кожнісінького дня!





Переглядів: 398 | Додав: Vlad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz