Неділя, 19.05.2024, 08:48
Вітаю Вас Гість | RSS

Ракошинська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Листопад » 11 » Зустріч за круглим столом "З Україною в серці"+ фоторепортаж
21:44
Зустріч за круглим столом "З Україною в серці"+ фоторепортаж

 

Україна – країна трагедій і краси, країна, де найбільше люблять волю і найменше знали її, країна гарячої любові до народу і чорної йому зради. Довгої вікової героїчної боротьби за волю.

Трагічні події в Україні, починаючи з листопада минулого року, тривожать та не залишають байдужими жодного громадянина країни. Ми всі пильно спостерігаємо за подіями, які проходять на сході нашої України. Кожен з нас переживає та невпинно молиться   за мужніх, українських солдат, які відстоюютьтя нашу Незалежність. 

Сьогодні учні та вчителі нашої школи мали змогу побувати на незвичайній зустрічі за круглим столом під назвою "З Україною в серці".

На зустріч були запрошені воїни , які служили в АТО:Янцо Василь Васильович, Біро Петер Петрович та наш односельчанин - Молнар Сергій Олександрович, а також сільський горова - Коштура Василь Омельянович.

Зустріч за круглим столом проходила за участі дирекції школи, класних керівників та учнів 1-А, 5-А, 7-А, 9-А,9-Б, 10-А та 10-Б класів.

 

Під час заходу учні декламували патріотичні вірші, преглядали відеокліпи, разом з вчителем історії - Глеби Н.В. повторили основні віхи творення нашої держави, не забули також згадати і про героїв сучасності, які своїм життям відстоювали незалежність нашої держави.

Учні мали можливість поспілкуватися з воїнами АТО. З болем в очах бійці розповідали школярам, що пережили за час, проведений в зоні АТО. Хлопці поділилися з учнями спогадами і своїм прикладом показали, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але й вчинками доводити це.

Учні ж в знак вдячності подарували бійцям свої листи та малюнки та продемонстрували відеолист, який адресують всім захисникам України.В лист діти вклали свої найщиріші бажання – швидше повернутись хлопцям додому живими і з перемогою.

Свою подяку захисникам виразили і найменші учні школи - першокласники.

Свято закінчилося феєричним флешмобом, в якому всі учасники утворили велике серце,сповнене любов"ю до Батьківщини...

... та фотографіями напам"ять.

 

Переглядів: 495 | Додав: Vlad | Рейтинг: 3.3/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz