Неділя, 19.05.2024, 05:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Ракошинська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » Архів матеріалів

7 грудня сільський голова с. Ракошино - Коштура Василь Омельянович  провів зустріч з лідерами учнівського самоврядування загальноосвітніх шкіл нашого села.

  Не випадково для зустрічі обрано саме цей день, адже грудневі дні тісно пов'язані з державотворенням української держави та розбудовою найважливіших засад української демократії – місцевого самоврядування. Саме 1 грудня 1991 року відбувся Всеукраїнський референдум на підтвердження Акта проголошення незалежності України, а 7 грудня відзначається День місцевого самоврядування.

 

  Сільський ... Читати далі »

Просмотров: 287 | Добавил: Vlad | Дата: 11.12.2016 | Комментарии (0)

Лицарський турнір між учнями 5-их класів Ракошинської ЗОШ І-ІІІ ступенів з нагоди відзначення 25 річниці Збройних Сил України, де команди хлопчаків "Відважні лицарі" та "Міцніші за фортецю" мали змогу проявити кмітливість , спритність, вправнісь та винахідливість у різноманітних конкурсах. Як годиться, перемогла - ДРУЖБА! А дівчатка для юних захисників України висловили наступні побажання:
Ми хочемо, щоб чоловічі руки
Не зброю обіймали, а коханих.
І щоб вони не танки вели в поле,
А борозну до щастя прокладали.
Хай дужі руки чоловічі,
Не порохом пропахнуть, а колоссям,
Хай у труді шукають щастя вічне,
Так в нашому народі повелося.

... Читати далі »

Просмотров: 243 | Добавил: Vlad | Дата: 07.12.2016 | Комментарии (0)

01 грудня Всесвітній день боротьби зі СНІДом. В нащій школі в цей день був проведений усний журнал «СНІД – смертельна загроза людству. Знати, щоб жити!!!» Відзначати цей день в школі вже стає традицією, і це добре, адже необхідна інформація у поєднанні з розвитком життєвих навичок суттєво зменшують уразливість молоді до ВІЛ. До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом у нашій школі було проведено цікаві просвітницько-профілактичні заходи з метою попередження розповсюдження хвороби ВІЛ/СНІДу. Усі учні 5-9-х взяли активну участь у виставці плакатів «СНІД - чума ХХІ століття», конкурсі малюнків «Стежина здоров’я». Класні керівники провели профілактичні бесіди «Твій вибір», години спілкування "СНІД – смертельна загроза", "СНІД: небезпека поруч", ... Читати далі »

Просмотров: 477 | Добавил: Vlad | Дата: 05.12.2016 | Комментарии (0)


Не сьогодні це сказано, час народжувати і час помирати, час руйнувати і час будувати, час розкидати каміння і час збирати каміння, час мовчати і час говорити. Так, час говорити, про мільйони українців, які загинули мученицькою смертю від голоду, заподіяною сталінським тоталітаризмом у 1932 - 1933 роках. Так час говорити про тисячі українських сіл і хуторів, які щезли з лику землі після найбільшої трагедії XX століття. Літо 1933-го від Різдва Христового був в Україні Великий Голод. Не було тоді ні війни, ні суші, ні потопу ані моровиці. А була тільки зла воля одних людей проти інших. І ніхто не знав скільки невинного люду зійшло в могилу - старих, молодих, дітей і ще ненароджених у лонах матерів.
Тож пом’янімо хоч сьогодні, із запізненням у кілька довгих десятиліть, великомучеників нашої історії. Пом’янімо і знайдемо в собі сили пройти за ними дорогою їхнього хресного путі. Не їм це потрібно, а нам. ... Читати далі »

Просмотров: 290 | Добавил: Vlad | Дата: 29.11.2016 | Комментарии (0)

22 листопада Ракошинська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів  разом з усією Україною відзначали День Гідності та Свободи України. Відзначення цієї дати розпочалося проведенням виховних годин класними керівниками «Україна гідна свободи». У бібліотеці організовано тематичну виставку літератури.

Для учнів8-11 их класів класний керівник 10 класу Брусьо Л. Ю  підготувала та провела виховну годину «День Гідності та Свободи в Україні», в ході якої згадувалося історичне минуле України, географічні дані, хвилиною мовчання вшановано пам’ять Героїв Небесної Сотні та спільно з учнями прочитано молитву за Україну.

... Читати далі »

Просмотров: 495 | Добавил: Vlad | Дата: 23.11.2016 | Комментарии (0)

4 листопала пройшло засідання Школи молодого вчителя. Тема засідання: "Крок до майстерності. Подолання конфліктних ситуацій"

Просмотров: 359 | Добавил: Vlad | Дата: 07.11.2016 | Комментарии (0)

Президент України  П.О. Порошенко з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості підписав Указ №806/2014, яким в Україні встановлено свято - День захисника України, що відзначатиметься щорічно 14 жовтня. (цим же актом буде скасовано Указ Президента України від 23 лютого 1999 року №202, яким встановлювався День захисника Вітчизни).

    14 жовтня в нашій історії  - це насамперед християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, яку українські воїни з давніх часів мали за свою покровительку. Ця дата символізує нерозривний зв’язок усіх поколінь захисників України: воїнів київської Русі, козаків, учасників збройних формувань УНР та ЗУНР, українців, які у ск ... Читати далі »

Просмотров: 430 | Добавил: Vlad | Дата: 16.10.2016 | Комментарии (0)

Милосердя можна з упевненістю назвати однією з кращих якостей, що має людина. У ньому укладено все хороше. Милосердя – це добрі вчинки. Не всі люди рівні й однакові, у декого життя складається не найкращим чином. Але це зовсім не означає, що таких людей потрібно уникати або ігнорувати. Милосердя – це своєрідна допомога з боку тих, у кого все в житті склалося добре, по відношенню тих, у кого склалося не найкращим чином. Милосердя… Це слово за яким ховається душа людини. У цей непростий для країни час учні та вчителі нашої школи пам’ятають про важливість духовного подвигу, милосердя та патріотизму.

Ми переконані, що сьогодні, коли спостерігається духовне збідніння суспільства, так необхідно навчати дітей, молодь бути відкритими душею та се ... Читати далі »

Просмотров: 387 | Добавил: Vlad | Дата: 16.10.2016 | Комментарии (0)

Осінь! Неймовірна пора!!! Природа одягається в яскраві осінні фарби, прагнучи похизуватися перед приходом чорно-білої зими. Це схоже на прощальний карнавал, де золота осінь прагне показати всю свою красу. Строкатість парасолів, машини, що роз’їжджають по мокрому асфальті, швидкоплинність днів, що коротшають, – осінь у селі зовсім не нудна, навпроти вона по – своєму мальовнича. Нові фарби й мінлива погода створюють особливий настрій, з’являється легка ностальгія за літом.
Осінь- ласкаво мила, трошки строга й непривітна, але завжди приваблива. Вона зачаровує!!!
Так стверджують учні Ракошинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, демонструючи прекрасні вироби з виставки-конкурсу «Щедрі дари осені» та неймовірну фантазію.
ВЕЛИКА ВДЯЧНІСТЬ УЧНЯМ, А ОСОБЛИВО БАТЬКАМ за допомогу у організації виставки-конкурсу.

... Читати далі »

Просмотров: 450 | Добавил: Vlad | Дата: 12.10.2016 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 26 27 »
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz